Tally Hall

Er zijn veel redenen dat ik Tally Hall aan jullie moet gaan voorstellen. 1 daar van is dat dit gewoon goede muziek is. De andere is wat ingewikkelder. Ik ben op 2 verschillende manieren bij deze band uitgekomen, en beide wegen kwamen via het label waar ik het al eerder over heb gehad, namelijk “Family Records”.

1 is Wakey!Wakey!, die bij dit label aangesloten is. Zij waren wezen touren met ‘Jukebox the Ghost’ welke ik hier kort geleden ook al heb genoemd. Jukebox the ghost heeft als vergelijkbare band namelijk “Tally Hall”.

2 is Casey Shea. Ook deze artiest is bij “Family Records” aangesloten, en laat Casey nou net nu aan het touren zijn met Tally Hall. Goed, genoeg redenen om deze band te laten zien, dus bij deze.

Ze hebben momenteel 2 albums gereleased, de 2e afgelopen Juni. De eerste al een aantal jaartjes eerder, en deze is ook de enige die op dit moment beschikbaar is op spotify. Beide albums en een aantal singles zijn natuurlijk wel beschikbaar op Amazon. Ik zou zeggen, geniet er van!