Gotye – Somebody That I Used To Know

Ok, op twitter kwam ik een tweet tegen van iemand die ik ken. Niemand minder dan de oprichter van Family Records, Wesley (waar ik jullie nu inmiddels al helemaal mee plat gespammed heb). Deze tweet luidde:

@rosigolan ugh what have you done to me, I can’t listen to any other songs anymore now – @Wesleyverhoeve

Van zoiets wordt ik nieuwsgierig, en dat is misschien wel mijn zwakke punt. Maar goed, ik zocht de oorsprong op van dat bericht, en ik kwam zoals de tweet al vermoede bij Rosi Golan uit (goede artieste trouwens, die feature ik nog wel eens).

Niet dat ik bij haar zo snel een link kon vinden, maar wel bij Wesley. Goed, ik open dus de video, en 1 keer raden. Inmiddels al een stuk vaker geluisterd en ze gelijk ook even op Spotify opgezocht.

Wat blijkt, dit nummer staat op het album van hun die 19 augustus gaat uit komen. Het album gaat heten ” Making Mirrors”. En het enige album die ze momenteel in spotify hebben staan is “Like Drawing Blood”. Het klinkt allemaal zeer goed! Luisteren dus!

Thanks @Wesley!