Lissie – Catching a Tiger

Deze CD heb ik inmiddels alweer een weekje of 2 in huis, maar vond het toch tijd worden dat ik er even een stukje over vertelde. Het is namelijk ook nog niet zo heel lang geleden dat ik deze artieste ontdekt heb, dankzij een collega. Al vrij snel begon ik veel naar de muziek te luisteren, en dan kom je ook vrij snel tot de conclusie om deze CD dan ook maar aan te schaffen.

Ik ben zelf namelijk wel zo’n persoon die de muziek ook daadwerkelijk aanschaft op het moment dat de muziek ook echt goed is.

Het album bestaat uit een 12-tal nummers, met een wel leuke style & uitstraling. Een tikkeltje electronisch, maar vooral goed samengestelde muziek,

Al met al zeker de moeite waard om eens naar te luisteren, en als het je bevalt zou ik zeker de CD kopen. Daarnaast komt Lissie 16 maart 2011 naar de Melkweg in Amsterdam, hier zijn nog steeds kaarten voor beschikbaar!!
Zelf vind ik de nummers Look Away en Worried About de besten van het album. Hieronder de tracklist:

 1. Record Collector
 2. When I’m Alone
 3. In Sleep
 4. Bully
 5. Little Lovin’
 6. Stranger
 7. Loosen The Knot
 8. Cuckoo
 9. Everywhere I Go
 10. Worried About
 11. Look Away
 12. Oh Mississippi